Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Pranadraine Drinkbare Oplossing 500 ml - Pranarom

€ 25,38

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2731743

Algemene informatie

CNK 2731743
Prijs (Incl. BTW) € 25,38
Fabrikant Pranarom
Gamma Pranadraine
Subgamma Pranadraine Drinkbare
Gebruik Humaan
Inhoud 500 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Drainerende drank. Bij elke seizoenswisseling of ter aanvulling op uw afslankprogramma. Vertrouw op de werking van planten om uw organisme te detoxeren. Gebruiksklare zuivere vitaliserende energie om af te slanken.

Gebruiksaanwijzing: • Het flesje voor het gebruik schudden ; elke morgen voor het ontbijt, 25 ml tot 50 ml van het product in de maatbeker afmeten en innemen of naar wens oplossen in een ½ glas water of vruchtensap. • Het is aan te raden om een kuur van 20 dagen te volgen. Voorzorgsmaatregelen: Kan een gevarieerde maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen De aangegeven hoeveelheid niet overschrijden Buiten bereik van jonge kinderen houden Behalve op deskundig advies, niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen jonger dan 6 jaar. Koel, droog en donker bewaren.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: Op basis van essentiële oliën : citroen, pepermunt, rozemarijn, star anise,lavas extracten van artisjok, paardebloem, mariadistel Verrijkt met groene thee extract en druivenpit extract.

Medibib newsletter