Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Mustela Pa Stelatopia Wascreme N/parf Pomp200 ml


Algemene informatie

CNK 2673689
Fabrikant Expanscience Laboratoires
Gamma Mustela
Subgamma Mustela Pa
Gebruik Humaan
Inhoud 200 ml
Farmaceutische vorm Zeep
Type Cosmetica
Wascrème. Reinigt Zacht En Kalmeert Snel Het Gevoel Van Irritaties.Van De Extreem Droge Gelaats- En Lichaamshuid Met Neiging Tot Atopie; Van De Constitutioneel Droge Huid.Aan Te Bevelen Voor De Dagelijkse Hygiëne:Zuigelingen, Baby'S En Kinderen.Zonder Parfum, Kleurstoffen, Ftalaten, Fenoxyethanol Of Parabenen.

Eigenschappen

Specifiek geformuleerd voor de huidtypes met neiging tot atopie van baby's en kinderen, reinigt de Wascrème STELATOPIA® de huid op zachte wijze dankzij een combinatie van innoverende actieve stoffen van natuurlijke oorsprong: De huid is perfect gereinigd zonder agressie en uitdroging dankzij een ultra-zachte wasbasis zonder zeep. De huid is gekalmeerd dankzij het Actief Herlipideren®, een gepatenteerd proces dat de synthese stimuleert van lipiden die de beschermende huidbarrière samenstellen, die onbreekt bij de atopische huidtypes. Ze herwint zodoende soepelheid en zachtheid. De gevoelens van trekking worden verminderd dankzij de kalmerende eigenschappen van de glycine.
Druk 2 tot 3 keer op de pomp om de gewenste dosis te verkrijgen. Was uw kind zonder te wrijven. Spoel en droog voorzichtig, zonder de huidplooien te vergeten.Gebruik, om de doeltreffendheid van het verzorgingsproduct te verhogen, complementair de andere producten van het gamma STELATOPIA®.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Aqua, Coco-Glucoside, Cetearyl Alcohol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar, Sodium Cocoyl Isethionate, Zea Mays Starch, Citric Acid, Glycine, Sodium Chloride, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-10, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tetrasodium EDTA, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide.

Medibib newsletter