Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Bloedcirculatie Bad 10 Essentiele Olie 100 ml - Puressentiel

€ 18,80

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2667673

Algemene informatie

CNK 2667673
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Bloedcirculatie
Gebruik Humaan
Inhoud 100 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

Het zijn uitstekende werkzame bestanddelen tegen zwellingen. Ze versterken de huid, stimuleren de microcirculatie en bestrijden de kwetsbaarheid van de haarvaatjes.

De combinatie met Menthol benadrukt een gevoel van lichtheid en van onmiddellijke frisheid. Een langdurige werking doordat de essentiële oliën de huid diep binnendringen en geleidelijk aan hun werkzame bestanddelen vrijstellen voor een blijvende verlichting.

Indicatie

Bij zwellingen.
Giet 1 tot 2 dopjes in een gevuld bad. Mag als voetbad of onder de douche worden gebruikt (1 dopje). Niet in een leeg bad gieten omwille van het hoge gehalte aan essentiële oliën. U niet afspoelen na het bad. Specifieke gebruiksvoorzorgen: Niet aanbrengen op het gezicht en op de slijmvliezen (tussen de benen). Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Combinatie van 10 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd): Atlasceder, Citroen, Cipres, Jeneverbes, Lavandin Grosso, Pepermunt, Sinaasappel, Grove Den, Rozemarijn cineol, Salie officinalis.

Medibib newsletter