Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Flexofytol Capsule 60 - Tilman

€ 18,78

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2663615

Algemene informatie

CNK 2663615
Prijs (Incl. BTW) € 18,78
Fabrikant Tilman
Gamma Flexofytol
Subgamma Flexofytol
Gebruik Humaan
Inhoud 60
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement
Flexofytol, Gebaseerd Op Een Bio-Geoptimiseerd Extract Van Kurkuma, Helpt De Soepelheid Van De Gewrichten Te Behouden En De Veroudering Van Het Kraakbeen Te Beperken. Het Rhizoom Van Kurkuma Bevat Curcuminoïden, Waarvan Curcumine De Belangrijkste Is. Deze Stof Werkt In Op De Gewrichten En De Pezen En Bezit Opmerkelijke Antioxiderende Eigenschappen. De Bio-Geoptimiseerde Curcumine (Verhoogde Opname In Het Bloed) Maakt Een Optimaal Effect Mogelijk. Het Bio-Geoptimiseerd Extract Is Een Exclusiviteit Van Flexofytol, Verkregen Door Een Gepatenteerde Fabricagetechniek Waardoor Curcumine Beter Wordt Opgenomen Dan Uit Kurkumapoeder.
GEWRICHTEN Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar Kinderen van 6 tot 12 jaar Startkuur gedurende 1 maand 2 capsules 's morgens en 's avonds 2 capsules 's morgens Onderhoudskuur 2 capsules 's morgens 1 capsule 's morgens PEZEN Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar Kinderen van 6 tot 12 jaar gedurende 1 week 4 capsules 's morgens en 's avonds 2 capsules 's morgens en 's avonds

Contra indicatie

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij obstructie van de galwegen. Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Het gebruik onderbreken in geval van langdurige diarree. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruik

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënten per capsule: Emulgator (polysorbaat 80) • omhulsel (rundergelatine) • bevochtigingsmiddel (glycerol) • exclusief extract van Curcuma longa gestandaardiseerd op 42 mg curcumine, zuurteregelaar (citroenzuur) • water • kleurstoffen (karmijn, ijzer oxiden).

Medibib newsletter