Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Mass.olie Lavendel-neroli Bio 100 ml - Puressentiel

€ 18,60

Productnummer: 2543528

Algemene informatie

CNK 2543528
Prijs (Incl. BTW) € 18,60
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Mass.olie
Gebruik Humaan
Inhoud 100 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica

De massage-olie Ontspanning combineert de weldaden van de massage met de eigenschappen van de essentiële oliën van Lavendel, Neroli, Roomse Kamille, Marjolein, Bitter Orange en Ylang-ylang die de dagelijkse spanningen kalmeren, rust brengen en een serene slaap bevorderen..

De plantaardige Sesam- en Zoete Amandelolie zijn voedend en verzachtend en bevorderen een zachte massage die jong en oud een ideale en aangename verzorging tegen stress geven.

Giet een kleine hoeveelheid massage-olie in uw handpalm. Breng de olie aan op het hele lichaam en masseer zachtjes met draaiende bewegingen. Schenk bijzondere aandacht aan de spanningzones: de nek, bovenaan de schouders, de plexus solaris en de voetzool om het ontspannend effect van de massage te optimaliseren. Gebruiksvoorzorgen: Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet gebruiken bij allergische personen zonder voorafgaande huidtest (vóór gebruik aanbrengen in de armplooi).

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Essentiële BIO-oliën:Roomse Kamille – echte Lavendel – Marjolein – Neroli – Bitter Orange – Ylang-ylang. Plantaardige BIO-oliën:Zoete Amandel- en sesamolie. 100 % van alle ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw.

Medibib newsletter