Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Vitalon Fer Ampullen 20x10 ml

€ 21,06

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2410769

Algemene informatie

CNK 2410769
Prijs (Incl. BTW) € 21,06
Fabrikant Purasana
Gamma Vitalon
Subgamma Vitalon Fer
Gebruik Humaan
Inhoud 10 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Ferropol heeft een unieke samenstelling en een geconcentreerde formule die zorgt voor een aanvulling van ijzer. De samenstelling van Ferropol werd onderzocht om de absorptie van ijzer door het lichaam te optimaliseren. De formule wordt aangevuld met vitamine C (vergroot opneembaarheid van ijzer) en koper (transporteert ijzer naar de weefsels).

Ferropol is niet alleen rijk aan ijzer maar ook aan foliumzuur en vitamine B12 en is daarom bijzonder geschikt bij tijdelijke vermoeidheid of om het vermoeidheidsgevoel te weren. Vitamine C, ijzer en foliumzuur zijn ook bekend om hun ondersteunende werking op het immuunsysteem.

Krachtig schudden vóór gebruik om een eventueel bezinksel, te wijten aan de natuurlijke extracten, te vermijden. Neem de inhoud van 1 unicadose per dag met water of fruitsap, bij vookeur op de nuchtere maag, als 10-daagse kuur.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Water, fructose, citroenaroma, vloeibaar spinazie-extract – Spinacia oleracea (2%, is 200 mg per dagdosis), geconcentreerd rode bietensap - Betula vulgaris (0,6%), geconcentreerd zwarte bessap – Ribes nigrum (0,6%), konginnenbrij (0,15%), L-ascorbinezuur, ijzersulfaat, kopergluconaat, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine. Bewaarmiddel: kaliumsorbaat

Medibib newsletter