Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Hemoclin Aambeiengel 45 ml + applicator


Alternatief product

Algemene informatie

CNK 2352763
Fabrikant Trimb Healthcare
Gamma Hemoclin
Gebruik Humaan
Inhoud 45 ml
Farmaceutische vorm Gel
Type Medisch hulpmiddel
Snelle Verkoelende Verlichting Bij Uitwendige Aambeien En Anale Ongemakken, Zoals Jeuk, Irritatie, Branderigheid En Gevoeligheid. Aambeien En Andere Anale Ongemakken Komen Onder Andere Veelvuldig Voor Tijdens De Zwangerschap En Na De Bevalling. Verzorgt De Huid En Ondersteunt Het Natuurlijke Helingsproces. Hemoclin Spray Bevat Een Natuurlijke Vloeistof Gebaseerd Op Het Gepatenteerde 2Qr-Complex. Dit Werkzame Bestanddeel Is Afkomstig Van De Aloë Barbadensis Plant (Aloë Vera). 2Qr Blokkeert Het Nestelen Van Schadelijke Bacteriën, Ondersteunt Het Natuurlijke Helingsproces En Verzorgt Het Weefsel. Aqua Hamamelidis (Hamameliswater) Werkt Verkoelend En Verzachtend. Dit Product Bevat Geen Irriterende Chemische Stoffen En Geen Stoffen Van Dierlijke Herkomst. Hygiënisch En Gemakkelijk Aan Te Brengen.

Eigenschappen

Verlicht symptomen als jeuk, irritatie en een branderig gevoel. De gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke organismen en ondersteunt het natuurlijke proces.

Indicatie

Behandeling van inwendige aambeien en anale scheurtjes.
Is handig in gebruik en hygiënisch aan te brengen door de applicator Vooral geschikt voor inwendig gebruik

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, geurstoffen of dierlijke stoffen.

Medibib newsletter