Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Ibuprofen 5 % Gel 50 gr - Kela Pharma

€ 7,00

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 2346286

Algemene informatie

CNK 2346286
Fabrikant Kela Pharma
Gamma Ibuprofen
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Gel
Type Geneesmiddel
Ibuprofen Kela Is Een Gel Voor Uitwendig Gebruik. Deze Gel Bevat Ibuprofen, Een Ontstekingswerende Pijnstiller. Ibuprofen Kela Is Aangewezen Bij:
  • Peesontsteking (Tendinitis) Van De Onderste En Bovenste Ledematen;
  • Goedaardige Kwetsuren, Ontstaan Bij Sport Of Door Ongeval, Verrekking, Kneuzingen Van De Spieren En De Pezen.

De Behandeling Is Symptomatisch En/Of Ondersteunend. Gebruik Ibuprofen Kela Niet Bij Zuigelingen Of Kleine Kinderen (Jonger Dan 6 Jaar).

Indicatie

Tendinitis van de onderste en bovenste ledematen Goedaardige traumatologie, in het bijzonder sportletsels: verstuikingen, musculotendineuze kneuzingen, oedemen en posttraumatische pijnen De behandeling is symptomatisch en/of ondersteunend.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Uitwendig gebruik Drie tot vier maal per dag 4 tot 10 cm gel (afhankelijk van de grootte van het gewricht) aanbrengen op de huid en lichtjes masseren. De gel mag onder een occlusief verband aangebracht worden.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor ibuprofen, voor één van de hulpstoffen, voor andere NSAID's (niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen) of voor aspirine. Niet gebruiken op slijmvliezen of in de ogen. Niet gebruiken op cutane letsels (transuderende dermatosen, eczeem, wonden…). Niet gebruiken bij zuigelingen en kleine kinderen.

Bewaring

Bewaren op kamertemperatuur (15 - 25°C). Gebruik Ibuprofen Kela niet als u merkt dat de gel is verkleurd. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
ibuprofen50 mg ibuprofen per g gel. Hydroxyethylcellulose, natriumhydroxide, benzylalcohol, isopropylalcohol, gezuiverd water.

Medibib newsletter