Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Selenium + zinc Tabletten 120 (90 + 30) - Pharma Nord

€ 19,76

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2326577

Algemene informatie

CNK 2326577
Prijs (Incl. BTW) € 19,76
Fabrikant Pharma Nord
Gamma Selenium
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Bevat organische seleniumgist (SelenoPrecise, zink en vitamines A, B6, C en E. Goed voor het immuunsysteem.

Eigenschappen

Ondersteuning van het immuunsysteem Al meer dan vijfentwintig jaar op de markt! Pure, organisch gebonden seleniumgist (SelenoPrecise), zink en de vitaminen A, B6, C en E Uitgebalanceerd antioxidantencomplex Goed voor het functioneren van kraakbeen en botten Goed voor de huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen Voor een normaal functionerend immuunsysteem Draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress Goed voor het normaal functioneren van zenuwsysteem Ondersteunt een normaal zuur-base-evenwicht Ondersteunt een normaal gezichtsvermogen Goed voor verminderen van vermoeidheid Al 25 jaar aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Indicatie

Ondersteuning van het immuunsysteem Uitgebalanceerd antioxidantencomplex Goed voor het functioneren van kraakbeen en botten Goed voor de huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen Draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress Goed voor het normaal functioneren van zenuwsysteem Ondersteunt een normaal zuur-base-evenwicht Ondersteunt een normaal gezichtsvermogen Goed voor verminderen van vermoeidheid Bindt zware metalen en ontgift het lichaam
1 tablet per dag, Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Zwangere vrouwen : de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Contra indicatie

Zwangere vrouwen : de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
samenstelling per tablet : Vitamine C (L-ascorbinezuur) 90 mg ; seleniumgist (gestandaardiseerd SelenoPrecise®) selenium 100 µg ; vulstof : microkristallijne cellulose ; zinkgluconaat (zink 8 mg) ; vitamine E (dl-α-tocoferylacetaat en D-α-tocoferyl succinaat) 15 mg alfa-TE ; vitamine A (retinylacetaat) 800 µg RE ; glansmiddel : hydroxypropylmethylcellulose ; antiklontermiddel : magnesiumzouten van vetzuren; verstevigigngsmiddel : siliciumdioxide ; vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 2 mg ; maïseiwit; kleurstof : ijzeroxide.

Medibib newsletter