Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

2l Sleepreg Capsule 30 - Labo Life

Labo Life-2LSLEEPREG is een homeopatisch geneesmidel dat de immunitaire afweer kan ondersteunen bij slaapstoornissen, de slaapregelingen en het inslapen. Het granulaat moet worden ingenomen voor het slapengaan, minimaal één uur na de laatste maaltijd.

€ 36,03

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

2% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2230811

Algemene informatie

CNK 2230811
Prijs (Incl. BTW) € 36,03
Fabrikant Labo Life
Gamma LaboLife
Subgamma 2Lsleepreg
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Homeopathie
De medicijnen van de Micro-Immunotherapie bestaan uit sequentiële capsules. De drie blisterverpakkingen in de doos hebben een nummering. U moet deze nummering volgen bij de inname van het medicijn: u begint met capsule 1 en neemt het medicijn tot capsule 10. Wanneer u de eerste blisterverpakking hebt ingenomen, moet u de volgende blisterverpakking nemen. U begint weer met nummer 1. Idealiter neemt u het medicijn 's ochtends op nuchtere maag. Als dit niet mogelijk is, kunt u het medicijn 15 tot 30 minuten vóór de maaltijd of een uur ná de maaltijd nemen.Vervolgens doet u de capsule open met een draaibeweging en neemt u de inhoud van de capsule in onder de tong.

Eigenschappen

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter