Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Picea Mariana Bio Ess Oile 10 ml - Pranarom

€ 11,75

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2108983

Algemene informatie

CNK 2108983
Prijs (Incl. BTW) € 11,75
Fabrikant Pranarom
Gamma Picea
Subgamma Picea Mariana
Gebruik Humaan
Inhoud 10 ml
Farmaceutische vorm Druppels
Type Voedingssupplement

De zwarte den is een conifeer afkomstig uit Canada en groeit op berghellingen en veengronden. Hij heeft een grijs-bruine schilferige schors, rode bloemen in groepjes en naaldvormige bladeren. De vrucht is een rood-bruine kegel van 4 cm lang.

Tips & advies: Als u zich al 's morgens bij het opstaan moe voelt, neem dan 2 druppels CGEO Zwarte spar + 2 druppels CGEO Grove den + 5 druppels Abrikozenpitolie en masseer 's morgens in op de rug ter hoogte van de bijnieren (boven de nieren) of neem 's morgens 2 druppels CGEO Zwarte spar verdund in een beetje honing in de mond. Gebruiksaanwijzing: Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan. Orale inname: + Gebruik op de huid: ++++ (!) Lucht verspreiding: ++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg Voorzorgsmaatregelen: • Verboden voor kinderen onder de 6 jaar. • Niet gebruiken tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap. • Huidirritatie mogelijk (dermocaustisch) bij onvermengd gebruik. • Kan gevoeligheid bij contact met de huid teweegbrengen. • Nooit onverdund op de huid aanbrengen. • Kan longschade veroorzaken bij inslikken. Bij inslikken niet laten braken : raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. • Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Aromatische moleculen: Monoterpenen, bornyl acetaatGedistilleerd deel: naald

Medibib newsletter