Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Activox Kruidensiroop 150 ml - Arkopharma

€ 9,37

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 2056547

Algemene informatie

CNK 2056547
Prijs (Incl. BTW) € 9,37
Fabrikant Arkopharma
Gamma Activox
Subgamma Activox Kruidensiroop
Gebruik Humaan
Inhoud 150 ml
Farmaceutische vorm Siroop
Type Voedingssupplement
Een Doeltreffend En Natuurlijk Alternatief Voor De Hele Familie Tegen Ademhalingsongemakken. Gevoelige Keel, Hinderlijke Hoest, Verstopte Luchtwegen, Afwisselend Koud En Warm Hebben, ... Allemaal Ongemakken Die Gemakkelijk Verzacht Of Vermeden Kunnen Worden. Het Gamma Activox Werd Ontwikkeld Om U Te Helpen Verkoudheden In Elk Seizoen Te Voorkomen En Te Bestrijden.

Indicatie

ACTIVOX® is speciaal geformuleerd voor de gevoelige keel en de bovenste luchtwegen. Het bevat kaasjeskruid om de keel te verzachten en tijm om te helpen de natuurlijke weerstand te behouden en om het geheel van de bovenste luchtwegen vrij te maken. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het zal u helpen om de winter beter tegen te gaan. ACTIVOX® bevat eveneens Propolis.
De flacon schudden vóór gebruik. Volwassenen: één soeplepel 3 tot 4 maal per dag; Kinderen vanaf 6 jaar: één soeplepel 2 tot 3 maal per dag. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar, noch aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. BEWARING: Donker, droog en koel bewaren.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
kamille, erysimum, eucalyptol, menthol. Acitvox Pastilles met munt en eucalyptus: erysimum extract 24 mg, kamille extract 12 mg. erysimum, kamille en honing zijn gekend voor hun natuurlijke verzachtende werking voor de keel. Tijm en propolis versterken het lichaam en helpen de keel te verzachten dankzij hun zuiverende deugden.

Medibib newsletter