Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Groene Thee Extr.200 mg 50% Egcg Springf. V-Capsule 90 - Springfield Nutraceuticals

€ 26,75

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Productnummer: 1745710

Algemene informatie

CNK 1745710
Prijs (Incl. BTW) € 26,75
Fabrikant Springfield Nutraceuticals
Gamma Groene Thee
Subgamma Groene Thee
Gebruik Humaan
Inhoud 90
Farmaceutische vorm Vegicaps
Type Voedingssupplement

Van de bladeren van de plant Camellia sinensis wordt de zwarte en groene thee gemaakt. In tegenstelling tot gefermen­teerde zwarte thee, worden bij de productie van groene thee de bladeren gestoomd. Hierdoor blijven de polyfenolen (ca­techinen) intact.

De belangrijkste catechinen zijn epicatechine, epicatechine-3-gallaat, epigallocatechine en vooral epigallocatechine-3-gallaat (EGCG). Het EGCG is de meest complexe catechine. De combinatie van EGCG met de andere epicatechinen geeft een natuurlijke synergie.

Indicatie

Ter preventie van hart- en vaatziekten Bij oxidatieve stress Als ondersteuning bij de behandeling van overgewicht of verhoogd cholesterol Ter ondersteuning van NTTT
1 tot 3 x per dag 1 capsule bij of meteen na de maaltijd Interacties: Groene thee vermindert de opname van risperidon, sunitinib en foliumzuur. Niet tegelijkertijd innemen, maar met een tussenpoos van minimaal 2-4 uur. Niet gebruiken in combinatie met methotrexaat, cyclofosfamide of acyclovir (remt de afbraak). Met voorzichtigheid gebruiken in combinatie met anticoagulantia (kan de werking versterken) of met 5-fluorouracil (verhoogt mogelijk de opname). EGCG kan mogelijk de biologische beschikbaarheid van levodopa in het bloed en de hersenen verhogen door remming van de afbraak.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: 200 mg groene thee-extract (Camellia sinensis), met 50% EGCG. Bevat in totaal minimaal 90% polyfenolen, waarvan minimaal 80% catechinen. Cafeïnevrij (bevat minder dan 1% cafeïne) Hulpstoffen: Cellulose en siliciumdioxide. Capsule: HPMC

Medibib newsletter