Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Sinutab 500/30 mg Tabletten 15

€ 6,80

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 1727031

Algemene informatie

CNK 1727031
Prijs (Incl. BTW) € 6,80
Fabrikant Johnson & Johnson
Gamma Sinutab
Gebruik Humaan
Inhoud 15
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Geneesmiddel

Een verstopte neus zorgt voor druk in het hoofd, hoofdpijn en ongemak. U heeft het gevoel alsof alles in uw hoofd dicht zit. De 3-in-1 werking van Sinutab® biedt verlichting bij een verstopte neus, hoofdpijn en koorts. U kunt de symptomen van verkoudheid en griep verlichten met Sinutab® tabletten door de pijn te verzachten, de koorts te verlagen en de neus vrij te houden. Sinutab® tabs 500mg/30mg: voor een actieve dag met een helder hoofd.

  • 3-in-1 werking: voor verlichting van verstopte neus - hoofdpijn - koorts.
  • Voor behandeling van symptomen van verkoudheid en griep.
  • Pijnstillende, ontzwellende behandeling van milde symptomatische klachten.
  • Bevrijdt hoofd en neus voor een actieve dag met een helder hoofd.
  • Sinutab® tabs 500/30 bevat 500 gram paracetamol en 30 mg pseudoephedrinHCI.

Eigenschappen

• 3-in-1 werking: voor verlichting van verstopte neus - hoofdpijn - koorts• Voor behandeling van symptomen van verkoudheid en griep • Pijnstillende, ontzwellende behandeling van milde symptomatische klachten • Bevrijdt hoofd en neus voor een actieve dag met een helder hoofd • Sinutab® tabs 500/30 bevat 500 gram paracetamol en 30 mg pseudoephedrinHCI

Indicatie

Symptomatische behandeling van neusverstopping met hoofdpijn en/of koorts.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Twee- tot driemaal per dag 1 à 2 tabletten met water innemen met een tussenpoos van minstens 4 uur. Niet langer dan 3 dagen gebruiken zonder medisch advies. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor de werkzame stoffen of voor één van de hulpstoffen. Patiënten met ernstige leverinsufficiëntie, zeer ernstige hypertensie of aandoeningen van de coronairen. Gelijktijdig gebruik met MAO-inhibitoren, of inname ervan in de voorbije 14 dagen. Kinderen jonger dan 12 jaar. Tijdens de zwangerschap en lactatie. In het geval van eerdere cerebrovasculaire accidenten of risicofactoren die de kans op cerebrovasculaire accidenten kunnen vergroten.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C in de oorspronkelijke verpakking. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
paracetamol, pseudo-efedrine hydrochloride Werkzame stoffen: 500 mg paracetamol en 30 mg pseudoefedrinehydrochloride Hulpstoffen: natriumzetmeelglycolaat, microkristallijne cellulose, povidone, crospovidone, magnesiumstearaat, stearinezuur, gepregelatineerd maïszetmeel

Medibib newsletter