Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 16%

Wintergreen Essentiele Olie 10 ml - Pranarom

€ 6,17

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

16% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 1626613

Algemene informatie

CNK 1626613
Prijs (Incl. BTW) € 6,17
Fabrikant Pranarom
Gamma Wintergreen
Subgamma Wintergreen
Gebruik Humaan
Inhoud 10 ml
Farmaceutische vorm Druppels
Type Cosmetica

De Gaultheria procumbens is een kruipplant van 15 cm groot en draagt witte tot lichtroze bloemen die ingeplant zijn aan de basis van de bladeren. De blijvende, fijn gekartelde bladeren zijn gegroepeerd aan het einde van de stugge takken. De Canadese gaultheria houdt van het bos, van zurige, zanderige moerassen en draagt scharlakenrode bessen van oktober tot maart.

Tips & advies: Om gewrichtspijn te verlichten, masseer lokaal in met 3 druppels CGEO Wintergreen + 2 druppels CGEO Italiaanse strobloem+ 5 druppels HV Sint-Janskruidolie. Naar behoefte te herhalen. Gebruiksaanwijzing: Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan. Orale inname: - Gebruik op de huid: ++++ (!) Lucht verspreiding: - +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg Voorzorgsmaatregelen: • Kan gevoeligheid bij contact met de huid teweegbrengen. • Nooit onverdund op de huid aanbrengen. • Kan longschade veroorzaken bij inslikken. Bij inslikken niet laten braken : raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. • Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Aromatische moleculen: Methyl salicylaatGedistilleerd deel: blad

Medibib newsletter