Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Norit 250 Tabletten 75 - Kela Pharma

€ 9,78

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 1586346

Algemene informatie

CNK 1586346
Prijs (Incl. BTW) € 9,78
Fabrikant Kela Pharma
Gamma Norit
Gebruik Humaan
Inhoud 75
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Geneesmiddel
Norit Bevat Actieve Kool. Dit Zal Schadelijke Stoffen Binden In Het Maagdarmkanaal En Ze Op Deze Manier Mee Afvoeren. Norit Wordt Gebruikt Als Hulpmiddel Bij De Behandeling Van Vergiftigingen En Bij De Symptomen Van Diarree. Soms Wordt Norit Toegediend Bij Een Maagspoeling. Dat Gebeurt Dan Meestal In Het Ziekenhuis. Norit Bestaat Onder De Vorm Van Tabletten En Capsules, Hard. Wordt Uw Klacht Na 7 Dagen Niet Minder, Of Wordt Hij Zelfs Erger? Neem Dan Contact Opmet Uw Arts.

Indicatie

Symptomatische behandeling van diarree. Slechts als adjuvans in gevallen van ernstige diarree waarvoor hydratatie nodig is. Als hulpmiddel ter behandeling van vergiftigingen via bijvoorbeeld maagspoeling.
Download bijsluiter Download technische bijsluiter
Diarree 3 tot 5 tabletten per keer tot driemaal per dag In gevallen van ernstige diarree is het belangrijk parenteraal vocht toe te dienen evenals elektrolyten. Actieve kool is dan slechts een adjuvans. Vergiftigingen 10 tabletten per keer, enige malen herhalen met kleine tussenpozen Daarna, maagspoeling indien nodig Het is mogelijk een suspensie van actieve kool via een maagsonde toe te dienen

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor actieve kool of voor een van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij vergiftigingen (veroorzaakt) door sterke zuren, basen, petroleumhoudende stoffen of wanneer onmiddellijk oesofagoscopie of gastroscopie noodzakelijk zou zijn.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
geactiveerde kool Actieve kool 250 mg. Hulpstoffen met bekend effect: lactose, sucrose en natrium. Hulpstoffen: sucrose, lactose, natriumcarboxymethylcellulose en magnesiumstearaat.

Medibib newsletter