Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Vogel Famosan Druppels 100 ml - A.vogel

Algemene informatie

CNK 1438175
Fabrikant A.Vogel
Gamma A.Vogel
Subgamma Vogel Famosan
Gebruik Humaan
Inhoud 100 ml
Farmaceutische vorm Druppels
Type Voedingssupplement

A.Vogel Famosan is een homeopathisch geneesmiddel dat een brede werking heeft bij overgangsklachten zoals opvliegers, een zwaar hoofd, prikkelbaarheid, overmatige transpiratie, innerlijke onrust, een tijdelijk gevoel van somberheid en moeilijk slapen.

Druppels voor oraal gebruik.

Indicatie

A.Vogel Famosan is een homeopathisch geneesmiddel dat een brede werking heeft bij overgangsklachten zoals opvliegers, een zwaar hoofd, prikkelbaarheid, overmatige transpiratie, innerlijke onrust, een tijdelijk gevoel van somberheid en moeilijk slapen. Druppels voor oraal gebruik.
Gebruik en dosering 3x per dag 20 druppels voor de maaltijd met weinig water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Het middel bereikt zijn hoogste werkzaamheid wanneer het enkele weken na elkaar wordt gebruikt. Het flesje met druppels schudden voor gebruik.

Contra indicatie

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor Ambra grisea, Cimicifuga racemosa, Lachesis mutus, Sanguinaria canadensis, Sepia officinalis, Zincum metallicum, of een van de andere componenten van A.Vogel Famosan. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen. Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt...) onmiddellijk voor of na het innemen van dit homeopathische product.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter