Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Ardense Thee Nr.20 Bloeddruk Inf - Tilman

€ 6,07

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 101055

Algemene informatie

CNK 101055
Prijs (Incl. BTW) € 6,07
Fabrikant Tilman
Gamma Ardense Thee
Subgamma Ardense Thee
Gebruik Humaan
Inhoud 20
Farmaceutische vorm Thee
Type Voedingssupplement
Deze kruidenthee is een oud geneesmiddel dat zeer bekend is in de Ardennen en gebruikt wordt als gezondheidsdrank door oudere personen die te kampen hebben met ouderdomskwaaltjes en een lang en gezond leven beogen. Deze kruidenthee is uitermate geschikt ingeval van een te hoge bloeddruk: hij herstelt een normale arteriële bloeddruk. De Ardense kruidenthees zijn ontstaan uit het traditioneel gebruik van allerlei geneeskrachtige planten en kruiden in de Ardense dorpen. De bestanddelen aanwezig in deze kruidenthees waren vroeger de enige geneesmiddelen voorhanden tegen alle mogelijke ziekten. De geneeskrachtige planten en kruiden die we in de natuur vinden, zijn dan ook de onschuldigste en gemakkelijkste medicatie voor het lichaam om zieken te bestrijden.

Indicatie

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies.
1 to 2 kopjes per dag

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Olijfboomblad 25% Sporkehout 20% Zoethoutwortel 20% Maretak 15% Bloeiende toppen van meidoorn 10% Berkblad 10%

Medibib newsletter