Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Mustela Pn Trio Vochtige Doekjes 3 X 25

€ 9,90

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3581543

Algemene informatie

CNK 3581543
Fabrikant Expanscience Laboratoires
Gamma Mustela
Subgamma Mustela Pn
Gebruik Humaan
Inhoud 3X25
Farmaceutische vorm Doekjes
Type Hygiëne

Indicatie

Ultrazachte en licht geparfumeerde vochtige doekjes voor het gelaat, handjes, zitvlak en lichaam van de baby, vanaf de geboorte
GEBRUIKSADVIES: Neem een Mustela-doekje uit de verpakking en reinig het gezicht, de handen, het zitvlak en lichaam van de baby of het kind voorzichtig. De verpakking na gebruik goed afsluiten. De doekjes niet doorspoelen in het toilet. GEBRUIKSPLEZIER • Aangenaam en zacht. De Mustela-doekjes voor baby's en kinderen laten de huid uitzonderlijk aangenaam ruiken. • De huid kan snel worden gereinigd zonder spoelen. Ideaal voor op verplaatsing.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
NGREDIËNTEN EN NATUURLIJKHEID: • Gepatenteerd actief bestanddeel Avocado Perseose: beschermt de huidbarrière, hydrateert en behoudt de cellulaire rijkdom van de huid • Glycerine van plantaardige oorsprong: hydrateert en beschermt tegen de verdamping van vocht • Extract van de bladeren van zeepkruid: reinigend actief bestanddeel van natuurlijke oorsprong • Allantoïne: verzacht • Zonder alcohol 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*. INGREDIËNTEN: AQUA /WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, TROPOLONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

Medibib newsletter