Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Uriage Hyseac 3-regul Glob.verz. Getint Ip30 40 ml

€ 17,28

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3553393

Algemene informatie

CNK 3553393
Prijs (Incl. BTW) € 17,28
Fabrikant Ldu Belux
Gamma Uriage
Subgamma Uriage Hyseac
Gebruik Humaan
Inhoud 40 ml
Farmaceutische vorm Creme
Type Cosmetica

HYSÉAC 3-REGUL

GETINTE ALLROUNDVERZORGING SPF30

Deze "alles-in-één"-verzorging doet onzuiverheden (puistjes, zwarte puntjes) sneller verdwijnen, egaliseert de teint op natuurlijke wijze en beperkt het ontstaan van restlittekens als gevolg van blootstelling aan de zon.

Indicatie

Beperkt onzuiverheden Deze verzorging beperkt puistjes en zwarte puntjes dankzij een complex met gepatenteerde werkzame stoffen en Thermaal Water van Uriage. Beschermt Een complex met UVA- en UVB-filters beschermt tegen de zon om het reboundeffect en het ontstaan van restlittekens als gevolg van blootstelling aan de zon te beperken. Matteert en egaliseert de teint De sterk dekkende getinte formule egaliseert de teint op natuurlijke wijze en maskeert puistjes. Door haar poederachtige effect gaat ze het glimmen tegen. Zoethoutextract beperkt het talgoverschot, zodat de teint langer mat blijft.
's Ochtends op de gereinigde en droge gezichtshuid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden. Getest op vrijwilligers met een vette, onzuivere huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Actieve principes Thermaal Water van Uriage Complex met UVA- en UVB-filters 3 Uriage patenten: MPA-Regul, TLR2-Regul en Zoethout Matterende poeders Hypoallergeen Niet-comedogeen Oil-free

Medibib newsletter