Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Cicaplast Wasgel 125 ml - La Roche-Posay


Alternatief product

Algemene informatie

CNK 3116365
Fabrikant La Roche-Posay
Gamma Cicaplast
Subgamma Cicaplast Gel
Gebruik Humaan
Inhoud 125 ml
Farmaceutische vorm Gel
Type Cosmetica
Zuiverende Kalmerende Schuimgel. Ultrazachte Schuimende Formule Die Geïrriteerde Of Broze, Droge Huidzones Kalmeert En Reinigt Zonder Uit Te Drogen. Geschikt Voor Volwassenen, Kinderen En Baby’S. Cicaplast Lavant B5 Draagt Bij Tot Een Kwaliteitsvol Huidherstel Dankzij: Antibacteriële Bestanddelen (Koper, Zink, Mangaan) Die De Huid Zuiveren Zonder Haar Natuurlijk Evenwicht Aan Te Tasten. Panthenol In Een Concentratie Van 5%, Een Bestanddeel Dat Bekenstaat Om Zijn Herstellende En Kalmerende Eigenschappen. Fysiologische Ph. Prikt Niet In De Ogen.Zonder Parabenen, Zonder Parfum. Reinigt, Zuivert En Kalmeert Huidirritatie.
Gebruik La Roche Posay Cicaplast Wasgel
1 Tot 2 Keer Per Dag Wat Cicaplast Lavant B5 In De Handpalm Schuimend Maken Met Water En Zachtjes Aanbrengen Op De Broze Of Geïrriteerde Zone Om Die Te Reinigen. Overvloedig Afspoelen En Droogdeppen Zonder Wrijven.

Eigenschappen

CICAPLAST LAVANT B5 draagt bij tot een kwaliteitsvol huidherstel dank zij: Antibacteriële bestanddelen [Koper - Zink - Mangaan] die de huid zuiveren zonder haar natuurlijk evenwicht aan te tasten. [Panthenol] in een concentratie van 5%, een bestanddeel dat bekenstaat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen. Fysiologische pH. Prikt niet in de ogen. Zonder parabenen. Zonder parfum.
1 tot 2 keer per dag wat CICAPLAST LAVANT B5 in de handpalm schuimend maken met water en zachtjes aanbrengen op de broze of geïrriteerde zone om die te reinigen. Overvloedig afspoelen en droogdeppen zonder wrijven.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter