Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Verspreider Zachte Warmte Wit - Puressentiel

€ 38,00

5% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 3059276

Algemene informatie

CNK 3059276
Prijs (Incl. BTW) € 38,00
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Verstuiver
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Apparaat
Type Medisch hulpmiddel

Indicatie

De verspreider met zachte warmte Nachtparel voor essentiële oliën van Puressentiel® is heel eenvoudig in gebruik en onderhoud, zodat u de essentiële olie regelmatig kunt vervangen. Het elegante design past perfect bij alle woon- en werkruimtes (woning, kantoor, hotel, spreekkamer van een arts, schoonheidsinstituut, wachtkamer, sportzaal enz.).
Het kleine, handige en stille systeem van regelbare warmteverspreiding beschermt de eigenschappen en geuren van de essentiële oliën zonder ze te aan te tasten. Het is ideaal voor een dagelijks gebruik in alle sereniteit: na 58 minuten verspreiding schakelt hij immers automatisch uit. Omdat hij gemaakt is van isolerende keramiek kunt u hem op gelijk welk oppervlak plaatsen, want enkel het bovenste deel geeft warmte af. Tien minuten volstaan om de volledige kracht van de verspreiding te bereiken en het thermisch regelingssysteem (Thermostaat maximaal 45 °C) zorgt voor een constante temperatuur (zonder oververhitting). Gebruiksaanwijzing: zie bijsluiter in de verpakking. Gebruiksvoorzorgen: We raden u aan om uitsluitend gebruiksklare Puressentiel®-mengsels of 100% pure en botanisch en biochemisch gedefinieerde essentiële oliën uit het Puressentiel®-assortiment te gebruiken. De contractuele garantie van al onze verspreiders geldt voor twee jaar na aankoopdatum die op de aankoopbewijs is vermeld.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Medibib newsletter