Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Argentyn 23 - Polyseal 118 ml - Energetica Natura


Algemene informatie

CNK 2950004
Fabrikant Energetica Natura
Gamma Argentyn 23
Subgamma Argentyn 23 - Polyseal
Gebruik Humaan
Inhoud 118 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

Zilver wordt al jarenlang veilig gebruikt voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, lichaamshygiëne en waterzuivering.

Gemakkelijke absorptie: de grootte van de zilverdeeltjes van 0.8 nanometer is ongekend en laat een gemakkelijke absorptie en uitscheiding toe.

Minder betekent meer: de ultrakleine partikelgrootte resulteert in een groter contactoppervlak. Een concentratie van 23 ppm is alles wat u nodig heeft.

Kan ook gebruikt worden voor dieren en planten die last hebben van schimmels, bacteriën of virussen. Naar behoefte aanbrengen of spuiten.

Eigenschappen

99.999 % zuiver: zonder toegevoegde zouten of proteïnen. Enkel zuiver zilver in zuiver water. Bevat geen allergenen, gluten, stabilisatoren of andere verbindingen die de zuiverheid en werkzaamheid van zilver kunnen verstoren.

Indicatie

Zilverhydrosol (ultrafijne oplossing)
Uitwendig gebruik. Dosering: 1 koffielepel (5 ml) bevat 115 mcg zilver. Spoel goed in de mond en spuug uit, niet doorslikken. Let op: Gebruik geen metalen lepel. Naar behoefte op de gewenste plaats aanbrengen. Gebruik de druppenteller voor de oren.

Contra indicatie

In geval van orale inname heeft de US Environmental Protection Agency (EPA) een veilige dagelijkse orale referentiedosis voor zilverinname vastgesteld van 350 mcg/dag, gespreid over 70 jaar.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Ingrediënten: Gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit en zilver. Positieve lading: 98 % actief zilver. Getest op pyrogenen en endotoxines.

Medibib newsletter