Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Redermic R Anti age Dermato Intensief 30 ml - La Roche-Posay


Alternatief product

Algemene informatie

CNK 2874717
Fabrikant La Roche-Posay
Gamma Redermic
Subgamma Redermic
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Creme
Type Cosmetica

Een exclusief complex van zuivere retinol en Retinol met Progressieve Afgifte om de optimale dosis geleidelijk aan vrij te geven. Dit geeft een doeltreffende corrigerende anti-aging werking waarbij de tolerantiedrempel van de huid wordt gerespecteerd.

Eigenschappen

Opvallende rimpels worden gladgestreken. Het huidoppervlak wordt getransformeerd: huidvlekjes vervagen, de teint is gelijkmatiger.

Indicatie

Opvallende rimpels, onregelmatige teint en huidvlekjes. Gevoelige huid.
's Morgens en/of 's avonds aanbrengen op gezicht en hals.Stel uw huid niet bloot aan UV-straling. Breng dagelijks een beschermend zonneproduct met SPF >=15 aan. Indien de huid de eerste keren dat u het product aanbrengt onbehaaglijk aanvoelt, breng het dan minder vaak aan tot de huid gewend is aan de retinol. Vermijd de oogcontour.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
AQUA / WATERISOSTEARYL NEOPENTANOATEGLYCERINOCTYLDODECANOLPROPYLENE GLYCOLPENTYLENE GLYCOLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMERCETEARYL ALCOHOLGLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OILTRIETHANOLAMINEISOHEXADECANESODIUM HYALURONATERETINOLRETINYL LINOLEATEADENOSINECAPRYLOYL SALICYLIC ACIDCAPRYLYL GLYCOLPOLYSORBATE 80PHENOXYETHANOLPARFUM / FRAGRANCE

Medibib newsletter