Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Mustela Pn Gelaatsdoekjes 25


Algemene informatie

CNK 2806362
Fabrikant Expanscience Laboratoires
Gamma Mustela
Subgamma Mustela Pn
Gebruik Humaan
Inhoud 25
Farmaceutische vorm Doekjes
Type Cosmetica

Reinigen voorzichtig de huid.

Zorgen voor een zachte huid.

Beschermt het levenskapitaal van de huid van uw baby vanaf vandaag en voor morgen.

Eigenschappen

Specifiek geformuleerd voor een gebruik vanaf de geboorte*, zijn de Gelaatsdoekjes Mustela Bébé ideaal om het gezicht van uw baby te reinigen op elk moment van de dag: De huid van het gezicht wordt in een oogwenk gereinigd, in alle zachtheid. De huid is zacht en gehydrateerd. Het gezicht wordt verfrist en lichtjes geparfumeerd. De gelaatsdoekjes verwijderen de onzuiverheden en respecteren de huidbarrière van uw baby: zo dragen ze ertoe bij om de cellulaire rijkdom van zijn huid te behouden. *Met inbegrip van baby's die de neonatologie hebben verlaten.
Neem een gelaatsdoekje en reinig voorzichtig het gezicht van uw baby zoveel keren als nodig. Sluit het pakketje goed af na gebruik. Spoelen is niet nodig.
98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Belangrijkste actieve stoffen van natuurlijke oorsprong: Extracten van bladen van aloë vera: verzacht, kalmeert, hydrateert en beschermt. Extract van bladen en wortels van zeepkruid: tonifieert en reinigt. 0% alcohol, parabenen, ftalaat, fenoxyethanol. Hypoallergene formule met hoge tolerantie*. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht voor een perfecte veiligheid. Samenstelling Aqua (Water), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Tartaric Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance).

Medibib newsletter